http://www.avderod-ridesport.dk/
required name=query
Indkøbskurv
0 Varer
0,00 DKK


Producenter
Valuta

Favoritliste

Føj siden til dine favoritter


Salgs - og leveringsbetingelser for varer købt i web-butikken.
Alle varer er i DKK og incl. moms og andre afgifter.

Julegaver købt i web shoppen byttes frem til 15. januar 2016. 

Forbehold:
1. Levering:
Forsendelse med Post Danmark, hvor du selv henter i postbutikken eller pakkeboksen. Advisering sker gennem mail eller SMS. SMS kræver, at du har indtastet dit mobilnummer. Fri fragt ved køb over 500,- ellers fragtpris 39,-

Alternativt kan vi sende med Post Danmark med direkte leverance til din bopæl eller arbejdssted.
Fragtpris 55,- fri fragt ved køb over 1000,-

Hvis fragten bliver urimelig dyr i forhold til varens værdi vil vi tillade os at kontakte dig for en evt. anden forsendelsesform. På alle varer i butikken er den forventede leveringstid 1-4 arbejdsdage efter modtagelse af betaling. Hvis varen ikke kan leveres inden for denne tidsramme, vil der blive fremsendt en mail.

Vi tager forbehold for udgåede varer, udsolgte varer, varer i restordre, trykfejl, eksakt farve angivelse på billeder, fejl i illustrationer/fotos og prisændringer. Avderød Ridesport kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Pakker til de nordiske lande sendes til det lokale posthus - fragten udregnes per pakke afhængig af vægt og volumen.

2. Betaling:

Betaling modtages med Dankort og Visa/Dankort samt med de fleste Internationale Credit Cards.
Betalingen trækkes først i det øjeblik varen afsendes.
Desuden er det muligt at betale via bankoverførsel.
Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

3. Modtagelse:
Ved modtagelsen er det vigtigt at du kontrollerer, at varen er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten. Der må max. gå 7 hverdage inden anmeldelse af en transportskade. Herefter kan Avderød Ridesport ikke holdes ansvarlig for transportskader.
Er ordren sendt med Post Danmark, og har du åbnet pakken, skal du henvende dig på posthuset med varen og reklamere overfor Post Danmark.
Anmeldelse af beskadigede varer skal ske til Avderød Ridesport via mail.
Der skal desuden ved modtagelse kontrolleres, at det er de(n) korrekte vare(r) der er leveret.

4. Reklamation/Fejllevering:
Avderød Ridesport yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations og materialefejl, der konstateres ved normalt brug. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skade og slidtage, der er opstået ved forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller indgreb i varens funktion. Alle reklamationer skal meddeles os hurtigst muligt efter skadens opståen. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal det ske til Avderød Ridesport via mail, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige faktura. Avderød Ridesport skal kontaktes inden varerne sendes retur.

Man må under ingen omstændigheder tage en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Vi reparerer, ombytter eller sender en ny vare, når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare. Ved reklamation skal varen sendes til os i rengjort tilstand. Vi dækker kun transportomkostninger i forbindelse med fejllevering, her fremsender vi returseddel med portoen betalt til påsætning på pakken. Ikke synlige defekter skal meldes til Avderød Ridesport senest 7 dage efter modtagelsen, det er derfor vigtig inden for denne tid at kontrollere varen. Reklamationer efter de 14 dages returret fremsendes for kundens regning.

Der tages forbehold for mindre afvigelser mellem billeder og varen - da leverandørerne løbende kan lave mindre designændringer på en vare. Desuden kan billeder ikke altid vise farven 100% korrekt. Funktionsegenskaberne vil altid være de samme.

5. Returnering/Fortrydelse i henhold til 2014 internethandels-reglerne:
Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage efter du fysisk har modtaget varerne. (Fysisk betyder f.eks. også at PostDanmark har adviseret varerne til afhentning på postudleveringsstedet). Du skal inden fristens udløb tydeligt have informeret os per mail om, at du fortryder dit køb. Varen skal sendes til vor firmaadresse og ikke til afhentning på et posthus. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at undlade at afhente varen på posthuset eller nægte modtagelse. Der skal altid medsendes en kopi af original fakturaen ved returnering. Risikoen samt omkostningerne i forbindelse med tilbagelevering af ordren påhviler forbrugeren.

Varen(e) skal fremstå i samme stand og mængde som ved modtagelsen.
Vi tager ikke specialfremstillede varer retur. F.eks. varer med broderi. Specielle hjemtagne varer og varer i farver, der ikke er standard varer i webshoppen tages heller ikke retur.
For at modtage det fulde beløb retur, skal varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som da den blev modtaget. Varen må afprøves på samme måde som den ville kunne i en fysisk butik, med henblik på at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Såfremt varen prøves/bruges udover det ovenstående beskrevne, betragtes varen som værende brugt og retten til at modtage det fulde beløb retur bortfalder. Brugte varer har ingen værdi for os og krediteres derfor til 0 kroner. Brugte sadler krediteres minus 25%.

Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen kan være anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig info for vore kunder. Original emballage må ikke påklæbes indpakningstape, frimærker, pakkeseddel eller lignende.
OBS: Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand.

Varer returneret per efterkrav eller ufranco indløses ikke.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Tilbudsvarer skal altid returneres til os inden for 14 dage for at blive krediteret.

Returnerede varer krediteres inklusiv fragtomkostninger. Tilbudsvarer/udsalgsvarer krediteres minus fragt. Ved returnering af sadler fratrækkes porto i henhold til Post Danmarks takster. Har du modtaget varerne fragtfrit og kommer beløbet under vor grænse for fragtfri forsendelse fratrækkes et fragtgebyr i relation til fremsendelses metoden. Har du f.eks. købt varer for 600,- med afhentning på posthuset og returnerer for 200,- kommer du under fragtfri grænse på 500,- og får derfor refunderet de returnerede varer minus fragten 39,-
Refusion af det betalte beløb sker inden for 5 dage efter vi har modtaget varen. Refusionen foregår af sikkerhedsmæssige årsager via tilbageførsel af beløbet på kreditkortet eller om nødvendigt via bankoverførsel.

6. Ombytning ved forkert størrelse.
Varer kan ombyttes ved køb af fejlstørrelse inden 14 dage efter at du har modtaget varerne. Originalemballagen skal returneres i en stand, der gør et videresalg muligt. Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Alle originale etiketter skal være intakte. Varen skal være ubrugt og uden nogen form for tilsmudsning eller lign. Dog må varen godt prøves, lædervarer må ikke tages i brug eller tilsmudses. Sadler skal være helt uden synlige mærker ellers vil der være et fradrag på 10% af sadlens pris. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer retur i hel stand.
Der vil være et fragt gebyr på fremsendelse af ny vare.

7. Håndtering af personoplysninger.
For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn og postadresse. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand. De vil kun blive brugt i Avderød Ridesport markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det. Dine oplysninger bliver gemt på ubestemt tid og du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket ved at sende os en mail på mail@avderod-ridesport.dk

8. Betaling fra udlandet samt Færøerne og Grønland.
Ved betaling fra udlandet bruges følgende konto nummer til overførsel IBAN: DK6520008472279824, Swift/BIC NDEADKKK. Forhør dig venligst om fragttillæg før bestilling.
Ved betaling med Internationale kreditkort tillægges et gebyr.
Salg private til Norge: Max beløb per leverance 7500,- danske kroner ex. moms og inclusiv fragt - køber betaler moms og evt. told lokalt ved afhentning af pakken.
Salg til EU lande: Moms er tillagt købet og skal ikke betales af modtager ved pakkeafhentning.
Færøerne, Grønland og Island: Køber betaler moms og evt. told lokalt ved afhentning af pakken.

9. Klage mulighed via ODR platformen
Det er muligt at klage via Forbruger Europa på http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Rigtig Rideudstyr

Login66North produkter
Avderød Ridesport • Avderødvej 22 • 2980 Kokkedal • Danmark • E-mail: mail@avderod-ridesport.dk • Tlf.: 48280371 • CVR: 14204474
RIGTIG RIDEUDSTYR KATALOG FORÅR 2016